dimarts, 8 de juliol del 2008

Les I Jornades contra l'homofòbia i transfòbia conclouen amb el compromís de continuar treballar per la normalitat d'aquests col·lectius



Les I Jornades contra l'homofòbia i la transfòbia que es van celebrar dissabte passat al casal de Gata d'ACPV van concloure amb el compromís de seguir treballant fins a assolir una situació en què gais, lesbianes i transsexuals puguen viure amb normalitat en qualsevol àmbit.


Aquesta jornada de reflexió i cultural, organitzada pels col·lectius locals del SEPC i Maulets amb la col·laboració d'ACPV-Gata es va encetar amb la projecció del documental Transmarikabollofòbia, elaborat pel Front d'Alliberament Gai de Catalunya, en què després de la projecció es va debatre sobre la vigència de rols de gènere en la nostra societat i d'un model patriarcal que oprimeix la llibertat sexual.


Tot seguit, Martí Henarejo, presentat per Kylyan-Marc Bisquert, de Maulets, va dirigir la xarrada sobre Gais, Lesbianes i Transexuals en l'àmbit rural, en la qual el públic va participar obertament. Les jornades van acabar en un sopar de germanor de pa-i-porta.