dimecres, 13 de juny del 2007

El Riurau Cultural a la premsa



Dissabte passat el setmanal Canfali va publicar una informació sobre aquest bloc en què es feia ressò de la nota de la nota de premsa que li vam enviar per presentar als mitjans de comunicació aquesta eina de difusió de les activitats del Casal de Gata d'ACPV. Com podeu comprovar, El Riurau Cultural ja s'ha posat de llarg i ha dit al món que existeix. Cada dia són més les visites a aquest espai web a pesar que l'activitat pública del Casal ha abaixat un poc durant les darreres setmanes i, per tant, les notícies del bloc també s'han aturat.
Tot i això, la feina continua endavant i la Junta del Casal continua tots els tràmits per a l'obertura física del Casal. Molt prompte hi haurà notícies fresques sobre com avancen les coses. De moment, la Junta demana paciència perquè l'espera pagarà la pena. Ací us deixem també la nota de premsa íntegra que vam remetre als mass media:

ACPV-Gata obri un espai a internet per difondre la seua tasca i per tenir un contacte més directe amb socis i simpatitzants

El Casal de Gata d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV-Gata) ha obert recentment un nou espai a internet per oferir tota la informació que genera la delegació de la localitat, ressenyes d'actes, previsions i altres notícies d'interés per als seus socis i per a tots aquells simpatitzants i públic en general. A més, el lloc web pretén també ser una finestra del casal i ofereix un ampli ventall de fotografies que constitueixen un vertader arxiu gràfic de totes aquelles iniciatives i actes que el casal ha realitzat en la seua curta trajectòria.
La web, que duu el títol d'El Riurau Cultural (www.elriuraucultural.blogspot.com) en un clar homenatge a la construcció típica de la Marina, inclou, a més de les novetats del Casal i de la seua programació mensual, diferents seccions que el complementen com ara cròniques de tots els actes que fa ACPV-Gata, entrevistes amb personatges que col·laboren en les activitats, informació d'interés per als socis, i diferents convocatòries.
Aquest espai virtual pretén ser una porta al món de la delegació de Gata d'ACPV per difondre la tasca que realitza pel poble com a dinamitzadora de la cultura i de la llengua pròpies i a més un punt de trobada amb els socis i simpatitzants del Casal que poden deixar els seus missatges, suggeriments i altres propostes als diferents articles que s'hi publiquen.
Finalment, la web, com a casal virtual, representa l'avantsala de l'obertura de la seu física del casal, que està prevista inicialment per a després de l'estiu.