dimarts, 20 de maig del 2008

Nous avantatges per a socis

Durant els darrers dies tots els socis d'ACPV adscrits al Casal de Gata han rebut a casa una carta amb informació sobre els nous avantatges establits per a ells arran de l'obertura de la seu del casal al carrer de Lepant 6. Així a partir d'ara, si sou socis d'ACPV, podreu gaudir d'un 20% de descompte en tots els productes i serveis del Casal de Gata.

Només cal de porteu la targeta que us acredita com a soci, que us vam enviar durant les darreres setmanes abans de l'obertura, i mostrar-la a la barra. Amb això gaudireu d'un 20% de descompte tant en el servei de bar com en els productes del casal.

Solament en queden exclosos d'aquest descompte els actes realitzats fora del local, com ara concerts especials i activitats semblants, a més de campanyes generals d'ACPV com els concerts del 25 d'Abril (en què els socis gaudiu d'altres tipus de descomptes).

Si encara no en sou socis ara esteu a temps afegir-vos al col·lectiu de Gata, tant si sou de la localitat com d'altres poblacions pròximes, no dubteu a apropar-vos al casal, sereu benvinguts i tindreu l'oportunitat de participar i col·laborar en aquest projecte tan il·lusionant.