dijous, 24 de juliol del 2008

Es constitueix el grup Joves d'Acció


La secció juvenil d'Acció Cultural del País Valencià farà la seua primera assemblea este dissabte 26 de juliol a la Safor amb l'objectiu d'engrescar els joves en la defensa de la nostra cultura, llengua i País

Aquest matí s'ha presentat a Oliva el JOVESTIU el concert de Joves d'Acció que se celebra este dissabte 26 de juliol a l'IES Gregori Maians d'Oliva. En el concert hi actuaran Desgavell, el Corredor Polonès i la Gossa Sorda.

El regidor de Turisme, Pau Pérez, ha agraït que Joves d'Acció hagen triat Oliva per organitzar la primera edició del JOVESTIU, una iniciativa, segons el regidor, “per potenciar la promoció de la música en valencià no només a la gent que viu a la zona sinó també els milers de visitants que venen en temporada estiuenca, un fantàstic aparador per als grups en la nostra llengua”.


Per la seua banda, el coordinador del JOVESTIU, Marc Pérez, ha explicat que és la primera edició d'un festival que es pretén que vaja a més any rere any i que es convertisca en un referent al País. També ha apuntat que l'objectiu del concert és la promoció de la música en valencià feta per joves amb la qual ACPV aposta clarament.


Jacinta Rúbio, coordinadora de Joves d'Acció, ha explicat que prèviament al concert els Joves d'Acció es reuniran en assemblea constitutiva on es presentaran les iniciatives que faran durant el proper curs i les línies a seguir per l'entitat naixent. També els Joves d'Acció aprovaran un manifest en suport de Batiste Malonda, exdirector del CP El Castell d'Almoines, i demanaran la dimissió del conseller d'Educació Alejandro Font de Mora.


Els responsables del concert volen agrair el suport de la regidoria de Turisme d'Oliva i del consell escolar de l'IES Gregori Maians d'Oliva i de la direcció per cedir el pati del centre escolar per a realitzar el concert.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estaria be, que informareu a la gent, sobre els arrels 08 que aquest any es celebren a parcent. Mes informació en www.arrelspv.org