dimecres, 8 d’abril del 2009

Segon dinar popular el diumenge de sant Vicent




Enguany el Casal de Gata reprén el dinar popular de berenaret de Pasqua per al diumenge de sant Vicent, un dia en què, com sabeu, a casa nostra és tradicional ajuntar-se amb els amics per a dinar. Però aquesta vegada, com veureu, ho fem amb més força que fa dos anys. Començarem la jornada amb una cercavil·la pel poble amb xirimiters, tabaleters, cabuts i una muixeranga i, només acabem de dinar, l'actuació de Pep Gimeno "el Botifarra" i de Pas de Quatre.

A més, junt amb el Casal hi ha implicades altres associacions del poble i de la comarca. Com a organització, la responsabilitat corre a càrrec, també, de les Penyes del València i del Barça i amb la Colla de Xirimiters i Tabaleters de Gata. Com a col·laboradors comptem amb l'Associació d'Ames de Casa, la Muixeranga de Pego i l'Ajuntament local, entre altres.

En el cartell adjunt podeu consultar els punts de venda. Els socis del Casal i de les altres entitats organitzadores (les penyes de futbol) tenen preus especials. Ara bé, no oblideu que les places són limitades!


Punts de venda:

Penyes del Barça i del València

Papereria Maite

Videoclub Pepe Tomàs

Mapfre

El Canyís

El Celler de la Marina