dimecres, 25 d’abril del 2007

25 D'ABRIL



Un any més arriba una de les dates més emblemàtiques de la història del poble valencià, el 25 d'abril, Enguany, però, és a més una commemoració especial ja que se celebra el 300 aniversari d'una data tan significativa en què els valencians i valencianes recordem i commemorem tot i que mai celebrem, la pèrdua dels nostres furs i el dret a expressar-nos en la nostra vida pública en valencià i així, la nostra mort administrativa com a poble. Amb aquest motiu, i també com tots els anys, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha organitzat per al proper 5 de maig una gran manifestació pels carrer de València per recordar un aniversari tan emblemàtic i que després de 300 anys el Decret de Nova Planta, signat per Felip V el 29 de juny del 1707, encara continua hui vigent. Per si tot això no fóra prou motiu per eixir al carrer, tenim molt a prop unes eleccions autonòmiques i locals en què tots tenim la responsabilitat de decidir els nostres representants i per això aquesta manifestació és un bon moment també per reclamar a tots els nostres polítics un compromís més gran pel nostre poble i pel nostre futur.
Així, el Casal de Gata d'ACPV ha organitzat per a dissabte, 5 de maig, un autobús per a assistir a la manifestació que eixirà de la plaça de Sant Agustí de València i que recorrerà diferents carrers de València. Seguidament ens traslladarem al campus dels Tarongers de la Unversitat de València on se celebrarà una macroconcert amb tot un seguit de grups valencians d'ara i adés que conformaran un final festiu per a una jornada reivindicativa molt especial.

Els horaris dels autobusos us els comunicarem els propers dies


El preu de les entrades per al macroconcert és el següent:

Menors de 25 anys: 7€ per l'entrada al concert, bus inclòs.
Socis majors de 25 anys: 10€ d'entrada més 5€ d'autobús
no socis: 15€ d'entrada més 5€ d'autobús
preu de l'entrada el mateix dia en guixeta: 20€


Us recordem que els membres de la junta del Casal tenim ja els tiquets del concert i que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per comprar-los i també podeu fer-ho a través del correu electrònic a gata@acpv.cat. És important que no espereu al mateix dia per aconseguir-los.