dilluns, 8 d’octubre del 2007

El casal tanca el bar de la fira "Gata al Carrer"

Després de dues setmanes de preparació, hores de planificació, mil telefonades, i tres dies maratonians, el casal de Gata d'ACPV va clausurar anit a les 22.30 hores el bar de la fira Gata al Carrer. Han estat dues jornades maratonianes en què la junta i un grup de socis i de simpatitzant han treballat durament per portar endavant aquesta iniciativa.
El bar de la fira Gata al Carrer ha donat servei a tots els visitants de la fira que buscaven un lloc on refrescar-se, prendre una picadeta o fins i tot dinar i sopar.

Així aquest cap de setmana ha estat el resultat de l'esforç col·lectiu per tirar endavant una tasca d'aquesta importàcia i que de segur, en un futur ben pròxim, repertirà positivament en el casal i els socis i el poble podran veure i gaudir del resultat d'aquest esforç de tots.

La Junta del Casal de Gata d'ACPV vol donar les gràcies a tots els visitants i veïns que s'han apropat al baret instal·lat a la plaça Nova i l'enhorabona a tots els socis, perquè han demostrat una vegada més que amb la col·laboració de tots aquest projecte va endavant.