dilluns, 31 de desembre del 2007

Bon any 2008

L'any que ara acaba ha estat del tot apassionant per les coses que han passat al voltant de la delegació de Gata d'ACPV. El 2006 el vam deixar enrere després de la constitució de la primera junta i de l'impuls donat primer per tota la gent de Gata -i alguns d'altres pobles de la comarca- que es va afegir al projecte de muntar un casal d'ACPV i després pel sopar de presentació del que en aquell moment encara era una il·lusió. Així, durant aquest 2007 s'ha anat materialitzant, a poc a poc, tots aquells anhels que hi havia en un principi. Aquest any que ara acaba ha estat l'any de la posada en marxa, de les primeres activitats, que no han estat poques, de donar-se a conèixer a tot el poble i, més que res, la de l'engegada de la seu física del casal.

Vam començar el 2007 amb la presentació del darrer llibre del gater Jesús Moncho, i ara l'acabem amb la projecció de Ratatouille per als més menuts, però entre mig hi ha hagut un tema central, la seu. Buscar-la, trobar-la, negociar-la, pressupostar-la, i les obres necessàries han dut de cap la junta en la segona meitat de l'any i en especial els últims tres mesos. Tot va endavant, tot avança i els terminis vam exhaurint-se i acomplint-se, a la seua manera.

Així, aquest 2008 que comença demà serà l'any en què es veurà la seua del casal enllestida, la de la inauguració en aquest primer trimestre, la de la consolidació del projecte i la que perfilarà una nova forma de dur les activitats que no s'havia vist encara al poble per la manca del casal. Per tant, després de l'obertura de la seu tot canviarà a millor, i noves iniciatives que s'aniran veient al llarg de l'any prendran forma. Aquest any nou serà el de la consolidació d'un projecte de tots els socis, que hem cregut que des de Gata també es podien fer coses, a més de pel poble, per la comarca i pel país, el projecte de tots els que han sabut canalitzar una mena de neguit que sentien per la cultura i pel país i que un dia van decidir fer el pas. Ara ens faltes tu, no esperes un any més per ferte'n soci, amb la nova seu hi haurà noves possibilitats i més avantatges per a tots.

BON ANY ( i bon casal) NOU