diumenge, 24 de febrer del 2008

Reunió sobre TV3 al Casal de Gata


Des de mitjan 2007 el Govern valencià amenaçava de tancar els repetidors que ACPV té al llarg del País Valencià per distribuir el senyal de TV3 i imposar-li una multa. Finalment, el diumenge 9 de desembre es va fer efectiu el tancament del repetidor de la Carrasqueta, a Xixona, que distribueix el senyal a les comarques del sud del país.


ACPV duu, des que es va conèixer la primera notícia sobre el tema l'any passat, mobilitzant la societat civil per fer escoltar el seu crit de protesta i engegant campanyes, entre elles la de recollida de fons per pagar la multa que comportava també el tancament de la Carrasqueta. A més, el 18 de gener a Alcoi i el 19 a Alaant, milers de persones vam demostrar que el sud de país, continua sent important i que treballarem de valent perquè el proper 26 d'abril puguem recórrer els carrers d'Alacant recordant al govern de Francisco Camps que SOM UN POBLE QUE AVANÇA I QUE NINGÚ POT ATURAR. Ha de quedar clar que és l'hora d'intensificar les mobilitzacions arreu del País València, perquè no només està en joc tota la xarxa de repetidors d'ACPV sinó la nostra dignitat com a poble.


Per tot això, i per tractar les qüestions d'organització de la manifestació del 25 d'abril, enguany a Alacant, per continuar els actes reivindicatius per TV3 i per coordinar-nos entre tos els municipis, celebrarem divendres que ve, 29 de febrer a les 20.00 hores al Casal de Gata d'ACPV (carrer Lepant, 6) una assemblea per a persones sòcies i simpatitzants així com per a totes les organitzacions que vulguen participar, assessorar, debatre i decidir en allò que serà la comissió de treball.

Us esperem i així, a més de tots aquest temes, tindreu l'ocasió de veure in situ com està quedant el casal de cara a la inauguració.

1 comentari:

Anònim ha dit...

encara que no siguem socis es pot anar a l'assamblea?