dilluns, 14 d’abril del 2008

Primer aniversari del 'riurau cultural'

Hui fa un any que la delegació de Gata d'ACPV va començar a funcionar a internet. Va ser un 14 d'abril del 2007 quan el primer post amb la programació d'aquell mes d'abril va inaugurar aquest lloc de trobada i d'informació a la xarxa per a tots els socis i per a aquells que volen estar informats de l'actualitat del Casal de Gata.

Durant tot aquest temps hem fet servir aquest espai com a veu del casal i hem tingut 3.725 visites. Una xifra modesta si es compara amb blocs de més èxit però que ens esperona per seguir endavant en aquest vessant de la delegació, i que en els pròxims mesos anirà introduint novetats i millores.

A més, aquesta celebració és doble perquè aquesta setmana també en tenim una altra: la inauguració del nou local d'ACPV-Gata, que com tots sabeu ja, és aquest dissabte a les 19 hores al carrer de Lepant, 6. Us esperem a tots perquè hi haurà alguna sorpresa i sobretot serà un bon moment de trobada, de conversa i perquè visiteu les noves instal·lacions.

PER MOLTS ANYS!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!! He visitat aquest Bloc moltes vegades, tant per informar-me de les activitats del Casal Cultura, del qual forme part, com per veure les fotografies d'aquelles activitats que, malauradament, m'he perdut. A més d'informació diversa que he pogut anar veient. I sempre he eixit satisfet.

Espere que aquesta tasca, què reconec que no és fàcil, sigui portant-se avant i que aquest espai en internet, no sols celebre el seu segon aniversari, sinó el tercer, quart, cinqué... i així fins l'infinit!

Enhorabona per tot i continueu així... ja tinc ganes de veure eixe Casal obert!

De nou, felicitats, us les mereixeu!

I continuem cap endavant ||*||

P.D: Cal dir que avui també hi ha un altre aniversari, eh? Ara fa uns 77 anys es proclamava la II República espanyola i amb ella grans avanços, destruïts per un fosc franquisme i una dubtosa democràcia.