divendres, 13 de juliol del 2007

Continuem endavant

Tot i que l'activitat pública del Casal està aturada ara mateix per l'època estival, la Junta del Casal no ha deixat de treballar. Així, a la rebotiga hi ha una activitat frenètica de negociacions i gestions per tirar endavant la seu del Casal. A més a més, la Junta del Casal ja ha començat a perfilar el calendari d'activitats de la tardor pròxima en què ACPV-Gata no deixarà d'estar present en totes aquelles activitats, esdeveniments i festes que siguen interessants per al poble.
Finalment ACPV-Gata no deixa de banda el projecte del Camí, una iniciativa molt interessant per al poble i que per al mes d'agost ja ens han arribat notícies que un altre grup d'excursionistes té previst fer la ruta de la Marina i, per tant, passaran per Gata en plenes festes. ACPV-Gata, com sempre, els conduirà pels llocs més emblemàtics i curiosos de la població i els explicarà la idiosincràsia local.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig vore una senyal del camí però només una en tot el camí vell de Gata cap a Xàbia,crec que la senyalització ha sigut molt pobra.

Casal de Gata d'ACPV ha dit...

Cal tenir present que aquest tram és prou recte i sols hi ha senyalització a les cruïlles on pot haver-hi confusió, a més s'intenta minimitzar l'impacte ambiental. El Casal va fer el recorregut a principi de maig i estava marcat en pintura tot i que 'elcami.org' té el projecte de susbtituir les marques de pintura, que són més peribles, per unes falques amb el senyal del Camí.