dimarts, 8 de gener de 2008

Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant


Concentracions, concerts i conferències arreu del país


Les respostes als atacs a la llibertat d'expressió continuen arreu del País Valencià. Tant per part d'ACPV com d'altres agents socials i polítics valencians es continua amb el programa de mobilitzacions per donar a conèixer la situació de TV3 al País Valencià i els intents del PP valencià per silenciar una de les úniques veus mediàtiques lliures i en valencià. Les properes convocatòries tindran lloc a Elx (Baix Vinalopó), Vila-real (Plana Baixa) i Alacant (Alacantí).

El proper dijous 10 de gener, a les 20:30h, hi haurà una conferència informativa al Casal d'ACPV a Elx sobre el tancament dels repetidors de l'entitat. La coordinadora de la campanya d'ACPV, Jacinta Rubio, explicarà l'estat dels procediments. A Elx, cal recordar, la passada Nit de Reis membres del Col·lectiu Volem TV3 ja van muntar un taula informativa a la plaça del Raval que va ser tot un èxit.


Per la seua banda, a les comarques de Castelló, concretament a Vila-real, el proper dissabte 12 de gener tindrà lloc un concert de solidaritat amb ACPV i en favor de TV3 organizat pel Bloc Jove (vegeu imatge ampliada).


Com bé sabeu, el passat diumenge 9 de desembre, el govern de Francisco Camps va desmuntar i precintar amb nocturnitat el repetidor de la Carrasqueta, a l'Alacantí. Per condemnar aquest atac a la llibertat d'expressió dels alacantins i alacantines, ara us convoquem a eixir al carrer, Per la cultura i per la nostra dignitat, el dissabte 19 de gener, a les 18h, a la Plaça del Ajuntament d'Alacant.