dijous, 4 de setembre del 2008

Sergi Contrí presenta al Casal el seu treball "Comptant Sargantanes"


El casal de Gata d'ACPV presenta demà divendres a les 23.00h el concert en acústic de Sergi Contrí. L'actuació, que serà després de l'assemblea ordinària de socis, està oberta a tot el públic que vulga gaudir del cantautor de Dénia i vulga descobrir les seues melodies.


Sergi Contrí ha trencat en poquet temps els tòpics de “l'home i la guitarra” que habitualment s'atorguen als artistes que composen les seues cançons. No és un autor que es llance a denunciar explícitament allò que li preocupa, més bé li agrada jugar amb les paraules, les frases i els seus significats per a arribar a l'estat de reivindicació més poètic, però a la vegada planer i senzill. “Comptant Sargantanes” (Cambra Records, 2006) no és un disc de cançó d'autor a l'ús.


El primer treball de Sergi Contrí és un compendi de temes de pop i rock electroacústics. Un espectacle emocionant, on l'estima per la defensa del territori i els records a mar i a temps remots planegen en les tornades càlides, nostàlgiques però vitalistes. Si la gent té ganes de complicitats, de somriures entre el públic i de poder cantar allò que els joves ara mateix volen expressar, Sergi Contrí està disposat a contribuir en la labor.

Més de 30 concerts en 2006 avalen l'espectacle amb el seu grup (cinc músics) i en format reduït, com el que demà oferirà a Gata. Una genuïna ocasió per retrobar-se amb la bona música sense estridències i amb els textos d'un jove inconformista que, inevitablement, t'enganxa en una singular connexió reconfortant.