dimarts, 7 d’octubre del 2008

El Camí torna a organitzar la ruta de la Marina per aquest pont

ACPV-Gata hi col·labora


Des de demà dimecres els amics del Camí enceten una nova caminada per la Marina aprofitant el pont del 9 d'Octubre. La ruta del Camí per la nostra comarca té un punt de parada per Gata i per tant ACPV com a associació col·laboradora d'aquesta iniciativa turística i cultural també participarà.

Serà divendres que ve quan el caminants facen el tram entre Xàbia i Gata. La ruta començarà a la parada del bus de Xàbia i pel camí vell de Gata arribarem a la Rana i després al poble. Ja a la vesprada, hi haurà una visita guiada pel poble per descobrir als caminats els secrets de la nostra localitat i les seues peculiaritats urbanes i costums locals.
Podeu acompanyar els caminants durant tot el tram sense cap problema, sols heu d'acudir a l'hora assenyalada a lloc indicat. I si voleu fer la resta de la ruta, ací us deixem els horaris i l'itinerari:

Etapes de 10-15 km/dia. Apte per a tots els públics

Dimecres, 8 d'octubre Dénia 20:00h Benvinguda a l'Ajuntament (Plaça de la Constitució). En acabat, soparem i farem una volta pel poble.

Dijous, 9 d'octubre Dénia - Xàbia Visita guiada al centre històric de Dénia i pujada al castell. En ruta cap a Xàbia vorejant la mar. Visitarem la Torre del Gerro, el Montgó, la Plana i arribarem a la platja del Tangó de Xàbia. En arribar soparem i a continuació farem un rallie fotogràfic nocturn pel port de Xàbia on tots tindreu l'oportunitat de fotografiar els llocs més emblemàtics del port. Després de la caminada es seleccionaran les millors fotos per penjar-les al web i la guanyadora accedirà al premi d'una guia del Montseny i una caminada gratuïta.

Divendres, 10 d'octubre Xàbia - Jesús Pobre - Gata de Gorgos En ruta des de Xàbia pel camí vell, pou del castell, olivera mil·lenària. Arribada a Jesús Pobre, visita al poble, un riurau i al pou del Pare Pere. Eixim cap a Gata de Gorgos. Pel camí trobarem la Font de la Rana i, en arribar, farem una volta pel poble guiada pels amics d'ACPV de Gata

Dissabte, 11 d'octubre Gata de Gorgos - Benissa En ruta cap a Benissa. Riu Gorgos, muntanyes del Serrillàs, esmorzar a la Font de la Mata i arribada a Benissa. Per la vesprada, itinerari poètic per llocs emblemàtics de Benissa: el Pou d'Avall, el Convent Franciscà o la Casa-museu d'Abargues (comptarem amb la presència de l'escriptor local Bernat Capó i de la corresponsal poètica Anna Maluquer). Col·laboren ACPV de Benissa i la Regidoria de Cultura.

Diumenge, 12 d'octubre Benissa - Senija Visita al petit nucli de Senija. Dinar i acomiadament.

Preu dels 5 dies Organització, més 5 àpats, més dormir a terra amb màrfega: 115€ Organització, més 5 àpats, més dormir en pensió o hostal: 195€ Inscripcions i més informació: pasmarina@elcami.org - 655 062 006 / 617 671 524