dimecres, 29 d’abril del 2009

Autobusos per a la manifestació


Enguany, com tots els anys, se celebra el 25 d'abril en una manifestació festiva i reivindicativa per València seguida d'un concert. En aquesta ocasió la celebració és el 9 de maig, com podeu veure en l'esquerra al cartell de convocatòria i del concert. Com ja fa dos anys, eixirà un autobús del nostre poble, coordinat amb els Casals de Pedreguer i de Benissa. Els autobusos de Gata eixiran a les 15.30 del Casal.
Aquells que vulgueu comprar els tiquets o reservar plaça en l'autobús haureu de posar-vos en contacte amb la junta (ja que el Casal ara mateixa està tancat temporalment excepte per als actes) o adréçar-vos al compte de correu del Casal (gata@acpv.cat).
Heu de saber, a més, que enguany s'han dissenyat unes camisoles especials de la campanya "Televisió sense fronteres", amb l'objectiu que el màxim de gent les porte eixe dia. Els socis menors de 30 anys que compren l'entrada i el tiquet de l'autobús la tindran debades; els no-socis que compren l'entrada i el tiquet de bus i els socis majors de 30 anys la tenen també a 5€; després de la convocatòria i durant la manifestació i el concert es vendran a 10€.

Trobareu més informació sobre la campanya a http://www.televisiosensefronteres.cat/