diumenge, 10 de gener del 2010

Tots i totes amb la ILP!


Ja hem entrat en la recta final de la Iniciativa Legislativa Popular per garantir les emissions de TV3 (també IB3, K3...) al País Valencià com a mesura garantidora dels nostres drets lingüístics com a valencianoparlants i com a defensa de la llibertat d'expressió que volen retallar-nos. Cal dir que la campanya no va malament (el 17 de desembre ja hi havia 270.000 signatures vàlides de les 500.000 que es necessiten), però no podem relaxar-nos.
Els socis i sòcies del Casal heu anat rebent a casa dos plecs per arreplegar signatures. És molt important que intentem omplir-los. Penseu que 32 signatures per cada soci d'ACPV en són moltíssimes i no costen gens d'aconseguir. Des del Casal us demanem que intenteu omplir-ne el màxim i ens les feu arribar el més prompte possible (queden dos mesos de campanya). Si no sou fedataris, no ompliu l'espai reservat als fedataris a la part final del plec, ja l'omplirem els membres de la Junta. Una altra opció és que ens deixeu els fulls que hajau omplit plegats a la bústia del Casal i ens aviseu que estan allí, o que els envieu per correu dins el sobre que heu rebut a ACPV, sempre sense omplir l'espai dels fedataris si no ho sou.
Recordeu que ens hi juguem molt. Ningú més lluitarà per aquesta causa després de la ILP! Per poder triar, per la llibertat d'expressió que ens volen retallar, perquè la televisió valenciana no és en valencià i volem un espai comunicatiu en la nostra llengua tan extens com el que ens imposen en castellà, perquè el nostre televisor no serà el mateix sense TV3. Col·labora amb la ILP: signa i fes signar!