dijous, 24 de maig del 2007

Divendres, café-teatre amb Sarkla


Aquest divendres pròxim tenim l'última actuació del cicle de Café-Teatre de la MaCMA i com sempre serà a les 23h al pub La Via. Es aquesta ocasió tindrem l'actuació de Sarkla (Warjo van Galen) que ens oferirà el seu particular espectacle.
La companyia Sarkla ofereix produccions de teatre pròpies i produccions de teatre en col·laboració amb altres companyies, persones i entitats en el gènere de l'humor. A més, també organitza cursos de clown i d'esgrima escènica.
Mitjançant l'humor, Sarkla ens ofereix un mirall per poder-nos conscienciar sobre la funesta bogeria humana i amb l'esperança que, un dia, després de despertar-nos, quan ens posem davant del mirall, podrem mirar qui i què hi ha darrere d'aquesta ombra.
Per a Warjo van Galen, el gran fet que canvià la seva vida va passar l'any 1997: d'un dia per l'altre va girar l'esquena a la seua vida com a home de negocis i a la vegada com a esportista professional (esgrima) per a entrar a l'excitant món del teatre, del conta-contes , del clown i de l' humor visual i gestual.
Actualment està dins del món de l'humor, aportant-hi sentiments i emocions i tenint com a protagonista la interacció i improvisació amb el públic.Així que després d'aquesta introducció que també podreu trobar al seu web www.sarkla.com, no dubteu a venir-hi. Serà tot un espectacle i un digne final de la campanya de Café-Teatre de la MaCMA a Gata, que esperem que l'any que ve es repetisca amb, com a mínim, el mateix èxit de públic.
Us esperem.