dimarts, 2 d’octubre del 2007

Arremullats!


La junta del Casal ha quedat prou satisfeta del concert de divendres passat, però amb un regust agredolç. L'oratge tardorenc fou molt indulgent amb els Carcoma, que van desenvolupar sense cap problema la seua actuació plena de ritme i de complicitat amb la parròquia, no debades jugaven a casa, i sols algunes gotes es van deixar sentir al clatell d'uns quants. Però no fou així amb els Rosa-Luxemburg, que després del seu tour de force a la carretera van veure truncada l'actuació per culpa de la pluja i no van poder passar de la tercera o quarta cançó. Era al principi de "Les fades també moren" quan la pluja va interrompre definitívament el concert i va obligar a refugiar-se, als valents que aguantaven, sota l'envelat de la barraca de la barra. Però tot i que la polsimada va aigualir l'actuació també hi hagué moments més agradables i en general l'objectiu d'oferir una nit de música i de festa es va acomplir. Així que gràcies a Pol, "Llure", Tomàs i Iban per tot i desitjar-los el millor dels èxits i als Carcoma que continuen sent addictes al rock&roll.
Per descomptat, teniu les fotos, com sempre, a mà esquerra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser una llàstima, hi havia molt bon ambient al començament de la nit. El concert de Rosa-Luxemburg prometia i la qualitat era més que evident.
Molt bona iniciativa!
Avant, Carcoma!
Avant, Rosa-Luxemburg!

Anònim ha dit...

Molta llàtima no poder escoltar tot el concert de Rosa-Luxemburg!! una putada, pel poquet que vam escoltar ja ens hem fet fans dels rosa!!!
Endavant Rosa-Luxemurg!!
Endavant Carcoma!!

Casal de Gata d'ACPV ha dit...

Si, fou una llàstima no poder veure tot el concert. En fi. A veure si tornen prompte, bé a Gata o per la comarca. Ah! Si us han agradat, no oblideu que el número de novembre de la revista "Enderock" porta el CD del nou treball de Rosa-Luxemburg.