dijous, 7 de febrer del 2008

Demà, "Seguim fent un any més!" amb Rafa Forner



El Casal de Gata d'ACPV presenta demà a les 23h al pub La Via de la població l'espectacle de Rafa Forner Seguim fent un any més! . L'actuació enceta en aquest conegut local gater la cinquena campanya de café teatre de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MaCMA) i suposa una nova oportunitat de gaudir d'un bon grapat d'actors i còmics valencians que mostraran les seues propostes durant tres mesos a la població.


El cicle, que compta amb el patrocini d'Ale-Hop, Asevi, CAM, Casa Barrera, Gràfiques Avellà, Mobles Rossi, Point i pub La Via, tornarà aquest mateix mes també amb una segona actuació divendres 22, en aquesta ocasió amb Harry el Mago Urbano.


Així, aquest divendres, Rafa Forner durà a La Via l'humor més destrellatat, la història més divertida i el final més insospitat per a tots els assistents a l'espectacle. Procura no perdre't res de tot el que aquest boig vulga explicar. Així és l'estil de Rafa Forner. Avisa tothom, així ens riurem més. En cas de no venir, fes el favor de comunicar-ho a la direcció, per a faltar-nos també amb tu, ha promés l'artista.