dijous, 14 de febrer del 2008

El Camí i la guia de Gata

El Camí, la ruta a peu senyalitzada per totes les comarques de parla catalana, és un dels projectes en què la junta del Casal ha estat col·laborant des del principi. Durant l'any passat, ACPV-Gata va acompanyar, al mes d'abril, un grup de caminants que feien el tram de Xàbia-Gata i els va fer posteriorment una ruta pel poble. A més, durant les festes de Majors, el Casal també va descobrir els secrets de Gata a un grup de joves que feia també aquesta ruta.

Arran d'aquestes col·laboracions l'oficina del Camí a la Marina ens ha informat que s'està gestant ja una iniciativa que va lligada al projecte: la Guia. Com tota bona ruta, el Camí en necessita una perquè aquells que ens visiten puguen gaudir i conèixer millot la nostra comarca i el nostre poble. Per fer això, res millor que els mariners mateixos i, en el nostre, els gaters mateixos, per confeccionar una guia al més acurada possible sobre la població i el nostre terme.

Així, per coordinar tot aquest treball, l'oficina del Camí a la Marina ha convocat per a divendres 11 d'abril a les 20.00h al Centre Social una reunió amb totes les associacions, col·lectius del poble i particulars interessats perquè s'hi impliquen i aporten coses a la guia. ACPV, com a part del moviment associatiu de Gata també hi serà.