dimecres, 5 de març del 2008

Electrodomístics

La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MaCMA) i ACPV-Gata, amb la col·laboració del pub La Via presenten divendres que ve, 7 de març, a les 23.00 hores a l'esmentat establiment l'espectacle "Electrodomístics" de la companyia Mamant Teatre, una surrealista comèdia sobre l'anàlisi de la societat actual, així com dels avatars i pors que caracteritzen la contemporaneïtat.
L'obra, desenvolupada a través de distints gags i peces musicals, està interpretada i desenvolupada a partir de l'enginy dels dos actors principals, Hilari Pons i Quico Montiel, els quals protagonitzen amb el seu vessant més còmic una obra d'humor absurd "que es renova a si mateixa a cada representació a causa del factor de la improvisació", tal com han avançat des de la companyia.
Mamant Teatre sorgeix de l'Escola de Teatre Comarcal de la Marina Alta (ETC) i és un projecte que, com d'altres anteriors, permet que joves actors desenvolupen la seua tasca d'interpretació de forma independent sota la solidesa i la col·laboració de l'escola. Està formada per Hilari Pons i Quico Montiel, i uns dels seus objectius es el de produir muntatges per tal d'aprofitar el planter d'actors que ixen de l'escola de teatre comarcal ETC.

SINOPSI

Que fàcil ens fan la vida els electrodomèstics i com ens la compliquem les persones. Per què la convivència entre dos xicots pot resultar tant estrambòtica? D'una parella com la que apareix en escena, només ens podem esperar despropòsits. Ells ens mostraran les dos cares de la convivència, la més entranyable, i la més dolenta. Això sí, d'una manera poc habitual, o siga... tan esbojarrada com absurda. Situacions tan irreals en la forma com reals en el fons, només poden ser viscudes quan els seus protagonistes són una estranya mescla entre cinisme, dolçor, enveja, tendresa, i per damunt de tot... PURA BOGERIA.

Informació extreta del weblog de Miquel Soldevila i d'ondara.org

3 comentaris:

Anònim ha dit...

www.cbgata.blogspot.com
Blog del club basquet gata.
Un bloc amic

Anònim ha dit...

SON GENIALS.

Anònim ha dit...

SON GENIALS.