dimarts, 29 d’abril del 2008

ACPV-Gata a Alacant

Dos autobusos amb gent de Gata i de Benissa van viatjar dissabte passat fins a Alacant per participar en la tradicional manifestació del 25 d'Abril que tots els anys convoca Acció Cultural del País Valencià i que enguany es va celebrar a la capital de l'Alacantí per reivindicar la restitució del senyal de TV3 a les comarques del sud.

Després d'un recorregut pels principals carrers d'Alacant en què van participar més de 20.000 persones la manifestació va acabar davant la plaça de bous, on Joan Miquel Rovira (president del Consell de la Joventut d'Alacant) i Toni Gisbert (coordinador d'ACPV) van llegir el manifest de convocatòria.

En acabar la mobilització, 5.000 joves van omplir totalment el recinte on va tenir lloc el concert posterior, amb les actuacions d'Antònia Font, La Troba Kung-Fu, Betagarri, la Gossa Sorda, i Mugroman.

La jornada va acabar sense cap incident, en un clima lúdic i amb una participació molt alta, fet que van remarcar tots els diaris de l'endemà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Què pesaeta està la gent de l'spam... Segur que són les mateixes iaies que es preguntaven si tota la gent de la manifestació havia vingut de Catalunya!!