dilluns, 21 d’abril del 2008

ACPV-Gata ja té seu

Dissabte passat, 19 d'abril la delegació de Gata d'ACPV va celebrar la inauguració de la seua nova seu, ubicada al carrer de Lepant, 6. Un gran nombre de socis, simpatitzants, gent del món de la cultura, de la política -com l'alcaldessa de Gata i la regidora de Cultura- i representants d'altres casals -com els de Pedreguer, Benissa i Benidorm- a més de curiosos i veïns d'altres poblacions de la comarca, es van apropar a les noves instal·lacions i van fer una primera presa de contacte amb la seu.

La cerimònia va estar conduïda pel periodista Francesc Arabí i a més dels parlaments dels representants d'altres casals i de Joan Giner, en representació de la Junta, va intervenir també el coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, Toni Gisbert, que va donar l'enhorabona a la delegació i la va encoratjar a continuar endavant ja que "la feina més difícil arriba ara".

Després d'aquest gran acte arriba aquest cap de setmana la manifestació del 25 d'Abril a Alacant i a la setmana següent comença a rodar la programació del casal a la nova seu. A més, com haureu comprovat, amb motiu de la inauguració 'el riurau cultural' ha fet una petita rentada de cara i estrena disseny de capçalera i alguna novetat més com a símbol d'aquesta nova etapa que ara comença. Esperem que siga el principi d'un llarg i apassinant camí per a tots.

Teniu més avall un primer tast de les fotos de la inauguració. D'ací a uns dies en tindreu més i millors.