diumenge, 14 de desembre del 2008

Joves d'Acció organitza un concurs fotogràfic per denunciar l'incompliment de la llei en les retolacions públiques

L'objectiu del FOTOLLENGUA és analitzar el grau de compliment de la Llei d'Ús del valencià 25 anys després de la seua aprovació

El concurs de fotografia Fotollengua és una iniciativa de Joves d'Acció, secció juvenil d'ACPV, que sorgeix amb motiu dels 25 anys de l'entrada en vigor de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià (Llei 4/1983 de 23 de novembre).

A través del Fotollengua, concurs que consisteix a fer un treball a partir de les fotografies de totes les retolacions públiques escrites en castellà, es pretén analitzar el grau de compliment de l'esmentada Llei per part de totes les administracions públiques (local, autonòmica i estatal), en un aspecte molt concret reflectit a l'article 15.2, el de les retolacions públiques.

Aquest concurs va adreçat als centres d'ensenyament de secundària del País Valencià.

El treball consistirà en la presentació d’un document, amb el suport de material gràfic, en el qual s'analitze el grau de compliment de l'article 15.2.

Cada centre educatiu podrà escollir l'àmbit de treball (local, comarcal, per barris...).

Una vegada finalitzat el termini de presentació dels treballs, es donaran a conèixer públicament, juntament amb l'informe que se n'haurà fet, els guanyadors del concurs. (Vegeu bases en Annex II).

Envieu les fotografies a fotollengua@acpv.cat