dissabte, 17 de gener del 2009

Convocatòries



Moltes vegades arriben al compte de correu del Casal algunes convocatòries que no sempre us podem fer arribar. Aquesta vegada aprofitem el bloc per exposar-vos-les:




El Casal de Benissa està portant a terme una campanya d'arreplega d'aliments per als camps de refugiats del Sahara. Consisteix a aportar un quilo de llentilles, sucre o arròs i un euro. La campanya dura fins el 31 de gener. El lloc d'arreplega és el mateix Casal, que està obert de 18.00h. a 20.15h. Podeu fer gran el cartell de la dreta si cliqueu a sobre.




D'una altra banda, ens informen de la campanya de l'associació Vent de Progrés per recuperar la protecció com a bé cultural de l'antic sanatori republicà situat en els terrenys del nou hospital de Dénia. L'Ajuntament de la ciutat va retirar la protecció a l'immoble, cosa que eximeix l'empresa de conservar-lo i restaurar-lo. Si voleu saber més sobre aquest edifici, premeu sobre la imatge i podreu llegir una notícia recent de la premsa diària en què es fa un repàs de la trajectòria de l'immoble i de la seua protecció.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies per publicar la convocatòria! Dir-vos també que des del Casal de Carcaixent s'han sumat també a la iniciativa i ja estan recollint aliments.

Una forta abraçada i enhorabona pel blog.

Salutacions,
Joan Baptista Gandia