dilluns, 5 de novembre del 2007

Loteria d'ACPV

Estem en els dos últims mesos de l’any i, com sempre, arriba un element bàsic per al finançament de les associacions: la loteria. ACPV-Gata informa que ja està a la disposició dels socis les participacions i dècims del número que enguany juga tota ACPV. Com sempre, convé que el màxim de socis en venguem la que siga possible. Per això, tots aquells socis que vulgueu participacions (3€) o dècims (23€) podeu posar-vos en contacte amb qualsevol membre de la junta o enviant un correu electrònic a l’adreça de la delegació (gata@acpv.cat). A més, si voleu vendre’n o endur-se un bloquet de participacions per a amics i coneguts podeu fer-ho saber a la junta pels mateixos canals.

De la mateixa manera, tota aquella gent que vulga comprar-ne ja sap que pot fer-ho a través dels socis del casal i als establiments Videoclub Gata, Òptica Signes, Casa Curro, Perruqueria Juanvi i Rellotgeria Rubí.

Cal recordar, a més, que les obres de la seu física del casal van començar el 8 d’octubre passat i que estan ja ben encaminades. Així les coses, dins d’aquest mes està previst que finalitzen i que comence la segona fase: el condicionament de les instal·lacions i la pintura, de manera que l’obertura de la seu es produiria a principi del 2008. Si voleu veure més fotos de l’evolució de l’obra podeu fer-ho entrant a l'enllaç que trobareu a la dreta.

Al llarg de la setmana els socis rebran a casa tota aquesta informació i més.