dimarts, 10 de juny del 2008

Lilit i Dionís i Catximba protagonitzen el concert previ a les festes de Sant Joan de Gata


El Casal de Gata d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha organitzat per a dissabte 14 de juny una nit de rock com a prèvia de les festes de Sant Joan al barri de la Font del Riu amb dos grups ben representatius de l'escena musical de la comarca, Lilit i Dionís i els gaters Catximba

La nit musical, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, començarà a les 23.30 hores al carrer de Lepant mateix, al costat de la seu d'ACPV, amb Lilit i Dionís, un grup format el 2006 a la Marina Alta “en mutació constant”, que proposa una “barreja irreverent dels ingredients musicals més diversos: rock, cançó d'autor, punk, tradició valenciana, música electrònica”, entre molts altres gèneres, segons s'autodefineixen ells mateixos.


Per a continuar la nit ACPV-Gata presenta uns clàssics als escenaris de la Marina i a altres indrets del País Valencià, els gaters Catximba, que reapareixen al seu poble després d'un temps de silenci, però amb més gana, si és possible, de fer vibrar el públic amb els seus temes clàssics i que tothom està esperant tornar a escoltar en directe.


Catximba defineixen el seu estil com a “música divertida per a gent divertida”, rock de la terra, ska psicotròpic, reggae lisèrgic... “un món de bambolles de sabó que utilitza el rock com una filosofia vital”.


En definitiva, ACPV proposa com a prèvia per a les festes de Sant Joan una nit de rock comarcal amb dues formacions que compten amb un bon grapat de seguidors i que suposaran un bon aperitiu per a les festes que començaran la setmana següent.